De route van de week uitbreiding start in Zakopane.

zaterdag - Hoczew
Vanuit de Hoge Tatra rijg je het ene Nationaal Park aan het andere: Pieniny NP, Magurski NP en het Bieszczady NP. Dit ligt vlakbij het drielandenpunt Polen-Slowakije-Oekraine. Deze fraaie route loopt door het dunst bevolkte gebied in Polen. Het hotel ligt midden in de natuur. Bij de overdekte kampvuurplaats is het goed toeven!
 

                               en ook voor wolven....

zondag - Kosice
Deze etappe loopt dwars door het Bieszczady NP. Aan de Slowaakse kant liggen de mooiste weggetjes van dit deel van het Karpaty NP maar helaas zijn die te slecht. Daarom volgen we hier wat meer westelijk gelegen doorgaande routes. Het hotel ligt bij het centrum. 

maandag - Kosice - vrije dag
Deze Slowaakse stad heeft een mooi oud centrum waar alles gebeurt. Wil je Keltisch eten? Zelfs dat kan. Ten oosten van Kosice is het heerlijk motorrijden maar de we
gen kunnen minder goed zijn.  

dinsdag - Lillafüred 
Via een westelijke lus door het Karstgebergte van Slowakije en het Aggtelek NP in Hongarije arriveer je in het dorpje Lillafüred. 

woensdag - Budapest
Een korte rit door het Bukk NP met zijn uitgestrekte beukenbossen en bergstroompjes brengt je naar het centrum van Budapest. De laatste 60 km zijn niet interessant maar vormen een makkelijke aanreisroute. Het hotel ligt in het centrum. Parkeren in de openbare bewaakte garage.

donderdag - Budapest - vrije dag
Te veel om op te noemen wat je hier kunt doen. Het kasteel op de westoever van de Donau (Buda) of het beroemde parlementsgebouw in Pest. Enige voorbereiding vooraf over wat je wel of niet wil gaan zien is nuttig. 

vrijdag - Brezno
Door het Duna-Ipoli NP in Hongarije is het verder aangenaam rijden zonder veel ander verkeer. Hobbelig wegdek hoort er af en toe ook bij. Eten en drinken met een kampvuur in een rustig hotel zonder fratsen brengt ontspanning na een volle dag. 

motoren in de Tatra in Slowakijezaterdag - Zilina
Vanuit het zuiden zie je de hoge toppen van het Hoge Tatra NP al van ver liggen. Deze etappe is voor een groot deel gelijk aan die van de 15-daagse.

In Zilina is de week verlenging ten einde en pak je het schema weer op.